Siivouspalvelua kaikkiin koteihin Forssan seudulla

Onko mitään iloisempaa kuin tulla puhtaaseen kotiin? Tuomme iloa kiireisille lapsiperheille, apua tarvitseville vanhuksille ja kaikille ammattitaitoista palveluamme arvostaville asiakkaille.

Jokaisesta kodista teemme asiakkaan kanssa yhdessä sovitun työohjeen. Siivoojilla on mukanaan oma imuri ja muut siivousvälineet sekä puhdistusaineet. Allergiakodeissa käytämme erikseen niihin tarkoitettuja välineitä.

Vältämme työssämme turhaa vedenkäyttöä ja pintojen kuluttamista. Teemme siivoukset ammattitaidolla tarpeenmukaisesti. Työntekijämme ovat luotettavia ammattilaisia.

Tarjoamme mahdollisuuden suoralaskutukseen. Uusien asiakkaiden osalta tarkistamme luottotiedot. Kotitalousvähennystä varten saat meiltä vuosiyhteenvedon laskuista.

 

Voit vähentää siivouskuluja verotuksessa

Voit vähentää tekemästämme työstä 60 prosenttia verotuksessa. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 3500 euroa. Vähennys tehdään arvonlisäverollisesta summasta, ja omavastuuosuus on 100 euroa. Puolisoista 3500 euron vähennyksen voi saada kumpikin erikseen. Vähennyksen saa myös omien, puolison tai edesmenneen puolison vanhempien, ottovanhempien, kasvattivanhempien tai näiden suoraan ylenevässä polvessa olevien sukulaisten käyttämässä asunnossa tehdystä siivoustyöstä.

 

Siivouspalvelua ilman arvonlisäveroa vanhuksille ja vammaisille

Olemme aluehallintoviranomaisten hyväksymä yksityinen sosiaalipalvelujen tarjoaja. Voimme tarjota siivouspalveluja vanhuksille ja vammaisille ilman arvonlisäveroa.

Jos olette oikeutettuja käyttämään kunnan tarjoamia sosiaalipalveluja, voitte halutessanne hankkia palveluja myös yksityiseltä yritykseltä. Ilman arvonlisäveroa ja kotitalousvähennyksen vähentämisen jälkeen siivoustyölle jää hintaa noin 14 euroa/tunti. Jos siivouskerroiksi sovitaan esimerkiksi joka toinen viikko, on tavanomaisessa kerrostalokaksiossa siivouskustannus vähennysten jälkeen noin 50–70 euroa kuukaudessa. Kolmiossa hinta on noin 60–80 euroa kuukaudessa.

  • Säännölliset ylläpitosiivoukset
  • Ikkunapesut
  • Allergiakodit
  • Siivouspalvelu vanhuksille ja vammaisille alv. 0%
  • Veteraanisiivoukset
  • Pesulapalvelujen asiointi
  • Kotitalousvähennys
  • Käytössämme on otsonointilaite, jolla voimme poistaa asunnoista tunkkaista tuoksua.
  • Sohvien ja muiden pehmeiden huonekalujen pesu painehuuhtelulaitteella
  • Lasten lelujen desinfiointi ja rasvojen puhdistus keittiössä kuiva-/kuumahöyrypesurilla
Siivouspalvelu Forssan Ilona Oy
Rautatienkatu 12, 30420 Forssa
elli.stenholm@forssanilona.fi
puh. 050 595 8704