Taloyhtiöiden porras- ja ylläpitosiivoukset tehokkaasti ja huolella

Tiesitkö, että vastaamme Forssan seudulla reilusti yli 100 talon porras- ja ylläpitosiivouksista? Ja että teemme siivouksia myös Somerolla? Kokemuksemme tuo työhön tarvittavaa tehokkuutta ja ammattimaista silmää. Yrityksenä olemme tarpeeksi iso, jotta pystymme tekemään työt aina sovitusti. Samalla olemme kuitenkin pieni ja ketterä, meihin saat aina tarvittaessa yhteyden.

Meidän tavoitteemme on sama kuin teidänkin – viihtyisä taloyhtiö ja siistit yleistilat.  Hoidamme halutessanne myös saunavuoroihin liittyvät käytännön asiat.

Siivoamme viimeisimmän tekniikan ja tietämyksen mukaan. Esimerkiksi porrassiivoukset teemme hygieenisesti ns. vedettöminä. Siivoukseen varataan riittävä määrä siivousliinoja sekä kostutettuja mopin lankaosia, joita vaihdetaan riittävän usein. Liinat ja mopit pesemme jokaisen käyttökerran jälkeen omassa laitospesulassamme jopa 95 asteessa. Näin emme siirrä likaa, vaan poistamme sen.

Näiden sivujen kautta voitte antaa palautetta oman taloyhtiönne siivouksesta. Otamme mielellämme vastaan niin kiitokset kuin kritiikinkin. Lupaamme käsitellä palautteen ja vastata teille mahdollisimman pian.

  • Porrassiivoukset
  • Ylläpitosiivoukset
  • Peruspesut / vahaukset
  • Parvekelasien ja ikkunoiden pesut
Siivouspalvelu Forssan Ilona Oy
Rautatienkatu 12, 30420 Forssa
elli.stenholm@forssanilona.fi
puh. 050 595 8704